5 Simple Statements About Youtube Abone Satın Alma Explained

Wiki Article

Youtube içerik üreticileri belirli bir abone ve izlenme sayısına ulaştıklarında gelir elde etmeye başlarlar. Bu nedenle akıllarına satın alma ve satın alma düşüncesinin beraberinde Youtube abone satın alırsam aboneler aktif olur mu? sorusu gelir. Ortalama olarak izlenme sayısını 1000 olarak kabul edersek 0,5-2 dolar arası bir kazanç elde edileceğini söyleyebiliriz.

takipci.shop sitemiz üzerinden yapacağınız herhangi bir alışverişte sizlerden şifre veya kişisel bilgi istemeyiz. Bu sayede %one hundred güvenilir bir şekilde sosyal medya ihtiyaçlarınızı karşılamış olursunuz.

If you are on a personal connection, like in the home, you could operate an anti-virus scan on your product to verify It isn't contaminated with malware.

Youtube abone satın al işlemleri işte bu noktada sitemiz üzerinden kolaylıkla yerine getirilebilir.

Nicole ayrıca Portland Eyalet Üniversitesi’nden Yaratıcı Yazarlık alanında Güzel Sanatlar Yüksek Lisans derecesine sahiptir ve farklı kurumlarda kompozisyon, bilim kurgu yazarlığı ve ev yapımı dergi (zin) hazırlama dersleri vermektedir.

Sonuç olarak Youtube herkesin istediğini izleyebileceği bir televizyon ve işletmeler gerek reklam vermek yoluyla gerekse de Youtube fenomenlerinin kanallarında reklamlar vererek müşteri kitlesini artworkırmaya çalışıyorlar.

Şifrenizi ve herhangi bir uygulamaya izin vermenizi kesinlikle talep etmiyoruz. Satın almış olduğunuz devamı kullanıcılar dimensions abone olduklarında siz kesinlikle onlara yada başka kanallara abone olmak zorunda değilsiniz. 

AddMeFast World wide web sitesi ile Youtube abone hilesi, Youtube izlenme hilesi, Youtube beğeni hilesi ve Youtube yorum hilesi yapabilirsiniz. Günlük four hundred reward veren bu Youtube abone hilesi sitesi ile World-wide-web sitelerini otomatik olarak ziyaret ederek rahatlıkla günde 200 abone kasabilirsiniz.

Youtube abone satın aldım whatsapp dan yazdım ve çOkay nazik ve kibar bir hanımefendi aradı herşey ile ilgilendi teşekkürler

Siparişiniz hakkında bilgi edinmek için lütfen aşağıda bulunan alana sipariş numaranızı girin.

Biz de bu ihtiyacı görerek, Türkiye’nin en kaliteli sosyal medya servislerini Online kullanıcılarına sunmak için kolları sıvadık. Kesintisiz, hızlı ve etkili Youtube abone satın al 2020 hizmetlerimizle sizlerleyiz.

Youtube’de para kazanmaya başlamak için 1000 Abone ve 4000 Saat izlenme gerekmektedir. TakipciModu, 1000 Abone şartworkını kolayca yerine getirebilmeniz için yanınızda. Dilediğiniz miktarda Youtube abone satın alma paketini seçerek anında sipariş oluşturabilirsiniz.

Demek oluyor ki bu four hundred abone sizin kanalınızı yakından takip ediyor ve on the net kullanıcılar bu şekilde yeni kanalınızda atıcağınız her videoyu izlemeleri anlamına geliyor.

YouTube hesaplarınıza asla bot abone gönderilmemektedir. Takipcimodu ekibi olarak müşterilerimize kaliteli ve ucuz hizmet sunmayı hedeflemekteyiz ve bu yüzden YouTube abone paketlerinde %50 indirim yapmış bulunmaktayız.

Report this wiki page